Play Plus

Isporuka robe

ISPORUKA ROBE KUPLJENE PUTEM INTERNET SAJTA

Roba se isporučuje putem kurirskih službi koje posluju na teritoriji Republike Srbije, a po izboru prodavca –  PLAY PLUS. Cene transporta robe odredjuje kurirska služba, te se o cenama transporta možete informisati kod kurirsih službi, odnosno kod one službe koju koristi prodavac. Podatke o kurirskoj službi putem koje prodavac vrši dostavu kupljene robe, možete tražiti od prodavca.

Napomene:

1. Kurirska služba isporučuje robu na adresu ali je ne unosi u stambeni prostor.

2. Roba se ne isporučuje subotom i nedeljom.

3. Roba se ne isporučuje van granica Republike Srbije.

4.Prodavac nema spostvenu službu dostave.

Rok isporuke:

Shodno članu 31. Zakon o zaštiti potrošača (Službeni glasnik RS, br. 88/2021 od 11. septembra 2021. godine), rok isporuke robe je 30 dana od dana zaključenja ugovora na daljinu. Međutim, praksa naše firme je da se roba isporučuje na način „danas za sutra“, ukoliko je to moguće, uzimajući u obzir mogućnosti kurirske službe kao I obaveze I prethodno primljene porudzbine prodavca. Rok isporuke može varirati u zavisnosti od kurirske službe (uglavnom 2 do 5 dana).

U svakom slučaju, prodavac ne snosi odgovornost za ažurnost dostave koju vrši kurirska služba, te je jedina obaveza koju prodavac preuzima u pogledu dužine roka za isporuku robe, obaveza isporuke robe u roku odredjenom članom 31. Zakona o zaštiti potrošača (Službeni glasnik RS, br. 88/2021 od 11. septembra 2021. godine).

Za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati od Ponedeljka do Petka u vremenu od 09:00h do 18:30h na telefon 062 16 88 678 ili putem e-mail adrese.