Play Plus

Servis mobilnih telefona

Servis mobilnih telefona je ključan kako biste održavali funkcionalnost i trajnost Vašeg telefona. Naš stručni tim servisera je tu da Vam pruži kvalitetne usluge servisiranja mobilnih telefona uz brzu i efikasnu uslugu.

Usluga servisiranja mobilnih telefona obuhvata:

 1. Zamenu ekrana
 • Zamena ekrana mobilnog telefona se vrši kada je ekran napuknut ili slomljen, što može uticati na funkcionalnost i vizuelni izgled telefona.
 1. Zamenu baterije
 • Ako Vam se telefon brzo prazni, to može biti znak da Vam je potrebna nova baterija. Naš tim će Vam zameniti bateriju i osigurati trajnost i funkcionalnost Vašeg telefona.
 1. Popravku punjača
 • Problemi sa punjenjem mobilnog telefona mogu biti frustrirajući, ali naš stručni tim može popraviti bilo koji problem sa punjačem, od kvara konektora do oštećenih kablova.
 1. Popravku kamera
 • Ako imate problem sa kamerom na Vašem telefonu, naš tim može izvršiti popravku i osigurati kvalitetne fotografije.
 1. Popravku zvučnika
 • Problem sa zvučnikom može biti frustrirajući, ali naš tim može popraviti bilo koji problem, od lošeg zvuka do potpunog otkazivanja zvučnika.
 1. Rešavanje problema sa softverom
 • Ako imate problema sa softverom na svom telefonu, naš tim može pomoći u rešavanju problema i ažurirati softver na telefonu.

 

Uz to, takođe nudimo i savetovanje za korišćenje i održavanje mobilnih telefona, kako bi se sprečilo oštećenje ili kvar u budućnosti.

NAPOMENA: Majstor je dužan da pre intervencije napomene cenu popravke!

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, na raspolaganju Vam je naša servisna podrška: 064/1647-923.